Vardag

Liten uppdatering…

Börjar med att önska er alla en Glad Påsk!
Hoppas att ni har en underbar påskhelg, oavsett hur ni firar den!

Sedan kan vi ju konstatera att det gick så där med att att få igång bloggen igen 🙂 Vi är nu i mitten av april och det härar första inlägget sedan i januari! Men men det sägs ju att man inte misslyckas förens man ger upp och det har jag inte gjort utan nu gör vi ett nytt försök 🙂

Så, vad har hänt under dessa månader då?

Inte mycket är svaret.

Livet rullar på i maklig takt och dagarna flyter in i varandra. Jag kämpar på med skrivandet (som fortfarande går väldigt trögt) och har väl flera gånger funderat på om det kanske är dags att kasta in handduken, men när dessa tankar dyker upp så försöker jag att påminna mig själv om varför jag skriver. Jag tror att anledningen till att jag kämpar så mycket med skrivandet just nu, och har gjort de senaste två åren, är för att jag tappat bort min berättarröst och mitt Varför, dvs. anledningen till varför jag tycker om att skriva från hela första början. Så i ett försök att hitta min berättarröst och glädjen i att skriva igen så har jag bestämt mig för att ta en paus från sociala medier, framför allt Instagram och Facebook.
Jag märker att dessa två stressar mig. Jag jämför mig med andra på ett sätt som inte är bra och som hämmar min kreativitet. Så jag har tagit bort apparna från min telefon och kommer hålla mig borta i två veckor till en början… kanske blir det längre, vi får se hur jag känner.
Istället tänkte jag hänga här i bloggen en del och även på Youtube. Dessa två medier stressar mig inte alls på samma sätt utan jag tycker att de mest är roliga att hålla på med. Gillar att sitta och klippa ihop videoklippen, även om det kan vara lite frustrerande ibland 🙂 Så jag hoppas att ni kommer att hänga med där istället för på Instagram. Länk till min kanal finns i sidobaren här på sidan –>

Övriga saker som hänt är att jag tagit tag i min träning och kost genom att anlita en PT/Onlinecoach. Bästa beslutet någonsin. Mår så jäkla bra just nu. Vi har kört i 8 veckor hittills och har 4 veckor kvar. Ska bli så spännande att se vart jag landar efter dessa veckor. Det lutar dock åt att jag kommer att köra på i ytterligare några veckor med hen. Jag har ett mål som jag jobbar mot och för att ta mig dit så behöver jag någon som kan guida mig. Delar med mig mer av detta lite längre fram 🙂

Annars som sagt så händer det inte så mycket just nu. Vilket både är skönt och lite långtråkigt. Dagarna ser ganska likadana ut för min del. Vakna, äta, träna, äta, skriva, äta, sova. Typ så 🙂 Och när vi ändå är inne på den punkten så är det dags för mig att lyfta rumpan ur soffan och åka till gymmet. I dag blir det ett ryggpass och trappan.

Ha en fortsatt fin påskdag <3

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.