Vardag

Det går åt rätt håll

Var hemma och vabbade idag med. Prinsen fick dock glatt gå till skolan som vanligt 🙂

Grodan verkar vara på bättringsvägen och hostar inte alls lika mycket längre. Vi fortsätter att ge hostmedicin och i morgon tänkte jag att han skulle få gå en liten stund till förskolan medan jag jobbar undan lite hemma. På torsdag måste han gå hela dagen då jag ska jobba i butiken, så en mjuk start kan ju vara bra 🙂

Prinsen gick med en kompis hem efter skolan så jag och grodan passade på att åka till stan en snabbis. Behövde köpa ny jacka till Prinsen, ett presentkort till barnens kusin som fyller år i morgon och lite tyg.

Visar bild på Prinsens jacka i morgon. Den är så snygg och han tyckte om den. Tycker att det kan vara svårt att hitta kläder till Prinsen. Han är lite i mellan åldern där han inte tar på sig allt utan gärna är med och kollar själv, men inte riktigt vet vad som passar ihop osv. Klurigt är det med dessa växande pojkar 🙂

 

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.