PersonligtVardag

Tyst

Det har varit lite tyst från mig i några dagar nu. Det beror på att jag är så  otroligt trött. Jag skulle kunna sova hela dagarna om jag fick 🙂 Det är mycket pga graviditeten men också att jag har mycket att tänka på och ta beslut om. I torsdags fick jag mitt efterlängtade besked från Skatteverket och jag är numera egen företagare 😉

Det känns otroligt bra men det har varit mycket att stå i. Nästa vecka måste jag prata med banken, måste starta upp ett företagskonto + lite andra saker. Jag måste kolla upp försäkringar mm. Ja som sagt mycket att tänka på.

Än så länge har illamåendet hållit sig borta men i går på jobbet fick jag ett riktigt anfall. Jag började kall svettas och blev yr. Fick sätta mig ner en stund innan det gick över. Det är så läskigt när sånt händer. Som tur var hade jag inga kunder just då!

I går hade jag och pojkarna Taco mys. J var och jobbade så han kom hem sent. I dag har vi varit till stan och köpt vår skor till pojkarna + en one pice till Prinsen. Han blev så glad och har gått runt i den här hemma hela eftermiddagen. Grodan blev lite avundsjuk så jag får nog köpa en till honom också, men han får nog en från Geggamoja. Vi har dem på jobbet så det är lätt och smidigt och billigt att köpa den där 🙂

Bild lånad från www.geggamoja.com

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.