FörfattardrömmarPersonligt

Dött

Ja det har det minst sagt varit i denna blogg ett tag och det beror på att skrivandet har fått ligga på is. I sluteta av april startade jag nämligen upp ett eget företag som tagit mycket av min tid. Jag är numera stolt egen företagare som dessutom jobbar halvtid i butiken jag jobbat i innan oxå

Nu börjar jag få allt på plats och har hittat ett sätt att kombinera företaget, jobb, man och barn + skrivandet. Har länge gått och funderat på en ny ide som tagit form och utvecklats i mitt huvud och nu gick det inte att hålla tillbaka längre utan det måste få skrivas ner. Född ur Döden har fått ta ett steg tillbaka och just nu jobbar jag på en bok som går under namnet Skymningslandet. Det är en Paranormal Fantasy. Något jag fängslats av länge att försöka mig på att skriva.

Ni ska få ett smakprov snart 🙂

Hoppas att ni haft en härlig vår med mycket skrivande och att ni får en underbar sommar med ännu mer skrivande. Jag har hittat en ny glöd och orden är svåra att hejda så det är bara att låta det flöda tills det tar stopp!

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.