FöretagetVardag

Håller tummarna

I dag håller jag mina tummar extra hårt för mannen som är i väg och presenterar en maskin hos Landvetter. Godkänner de förslaget så behöver vi inte oroa oss för om företaget ska gå med vinst eller ej detta år 🙂

Jag hoppas så innerligt att det ska gå bra. J behöver detta efter allt som hänt!

Själv så har jag tagit mig en tur in till stan på förmiddagen och köpt en ny pärm samt ett register (det var så det hette och inte index som jag trodde) så nu är jag redo för ett nytt år av bokföring och kvitto sparande!

Passade även på att smita in på mitt gamla jobb och säga hej till finaste E. Vi hann prata lite om allt möjligt och jag är så glad att de ska flytta till ett hus i närheten! Då får jag någon att gå på promenader med och tjöta loss!

Nej dags att sätta igång symaskinerna kanske! Bygelskydd och åkpåse står på listan idag!!

Kram på er!

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.