PersonligtTräning

Trivselvikt?

Trivselvikt?

Hur vet man vad ens trivselvikt är när jag och kroppen inte riktigt delar samma uppfattning i frågan?

Jag anser att 75-80 kg vore ganska bra, men min kropp delar inte riktigt min åsikt och har bestämt sig för 90 kg! Hur lyckas man övertala kroppen om att min linje är betydligt mycket bättre? Kompromissa kanske? Komma överens om 85 kg. Oavsett vad jag gör, tränar mer och äter hälsosammare, så vill inte kroppen ge med sig. Den verkar ha bestämt sig för att 90 is the shit! Men jag vill inte se 90 mer på vågen nu! (stampar i golvet som en grinig 3 åring) Jag vill börja se tal som börjar på 8 och sedan tal som börjar 7.

Kom igen nu din envisa kropp, släpp efter lite va!!

För ditt eget bästa borde du inse att 75 är betydligt bättre än 90! Jag vet det redan och jag kommer att fortsätta tjata genom träning och bra mat tills du också inser det, så sluta kämpa emot så förbaskat!

 

Ge upp? Jag? Aldrig!!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.