Vardag

Nattlinne, underkläder eller naken?

Nattlinne, underkläder eller naken?

Ja vad sover du i?

Läste en rolig tråd på FB där det var en tjej som fått låna sin killes boxershorts att sova i då hon inte hade några rena sovtrosor. Sovtrosor undrade jag och såg ut som ett stort frågetecken. Jo det var tydligen flera som hade en sorts trosor på dagen och en annan sort när de sov. Vissa svarade att de sov inte i några trosor alls utan helt nakna.

Jag tyckte att detta var ganska intressant att läsa 🙂

Själv har jag inga särskilda sovtrosor utan jag sover i alla mina trosor som jag har. Att sova naken känns inte helt ok för mig. Det känns lite konstigt att sova naken om barnen kommer in och vill sova hos oss. Att hålla mannen på avstånd (hihi dålig humor) blir också kämpigt om jag skulle sova naken. Nej jag sover i trosor. Ibland kan en pyjamas/nattlinne åka på med, men det händer inte så ofta. Bara om vi ska sova över hos någon.

Bild lånad här!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.