Vardag

Ny vecka, igen!

Ny vecka, igen!

Gud vad veckorna bara springer förbi! Det känns som att jag bara hinner med hälften av det jag borde hinna med på en vecka.

Idag är det vardag igen 🙂 Barnen är i väg till skola och dagis. Jag har precis ätit lite frukost, knäckemacka med ägg och kaviar samt ett glas the. Får se vad magen säger om det 😮 den är på bättringsvägen men ibland protesterar den högljut med buller och magknip.

Jag ska fixa en massa måsten idag. Bla så ska jag iväg till en stor tygbutik som har lite bättre priser än den inne i stan, men den ligger lite längre bort. Ska köpa på mig det viktigaste så att jag slipper småhandla hela tiden. Måste börja tänka lite mer på mina kostnader. Det är inte genom intäkterna man blir rik det är genom att hålla ner kostnaderna!

Vad hittar ni på en dag som denna?

Idag kör vi på en lite mer avslappnad vardagslook 🙂 

Tröja från Gina Tricot och jeans från H&M. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.