FöretagetTräningVardag

Läkarbesök nr 2

Idag var det Prinsens tur att besöka läkaren 🙂

Denna gång var det uppföljningssamtal för hans gluten intolerans, celiaki. Han fick ju diagnosen i maj och efter det så har vi inte lyckats ta något blodprov på honom eftersom han låser sig totalt när det kommer på tal. Inget fungerar. Nu ska vi få träffa en barnpsykolog som kanske kan hjälpa honom att sluta vara så rädd och låsa sig. Jag hoppas att det hjälper då vi behöver få svart på vitt att den glutenfria kosten hjälper och att det var rätt diagnos som han fick. Nu är det inte så stora tvivel på att det var rätt men det är alltid skönt att få det på papper så att säga.

Eftersom vi skulle vara där klockan 8.45 så hann jag inte träna i morse utan jag ska köra ett pass i eftermiddag på gymmet istället 🙂 Då är nog inte de underbara pensionärerna där så det blir spännande och se vad jag träffar på för folk då!

Nu blir det jobb en stund. Har en kund som ska komma och hämta lite grejer i kväll så ska göra klart det sista på hennes beställning!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.