FöretagetTräningVardag

Så trött

Nu är jag trött. Vill gå och sova men måste träna och jobba lite till!

Har precis ätit middag med familjen. Lagade köttfärssås till middag idag. Jag hoppade över pastan och åt vitkål som jag strimlade och stekte på i lite olivolja. Det blev jätte gott. Kan jag varmt rekommendera om man inte vill äta pasta till.

I morgon ska jag ta mig iväg till gymmet igen. Det bara måste jag 🙂 Hann inte idag då jag behövde jobba hela eftermiddagen och nu vill jag inte åka dit. Jag kör hemma träning idag istället.

Ställde mig på vågen idag bara för skojs skull och jag har gått ner 1 kg sedan jag började med FF och minskat 3 cm i midjan 🙂 Det händer grejer även om det inte känns som det. Bara att fortsätta! 23 dagar kvar 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.