Hemma hos ossMatPersonligtVardag

En bra dag!

Har haft en riktigt bra dag idag. Har fått jobbat en hel del, fick sovmorgon i morse som inte var helt fel 🙂 J åkte till sin mammas torp i går kväll och tog båda barnen med sig så jag har fått lite egentid här hemma. Det är ganska skönt att få vara själv ibland men nu saknat jag dem. Tur att de dyker upp om en liten stund och då ska vi äta lite tacos. Barnens val!

När jag vaknade i morse var tanken att jag skulle åka till Bokmässan i Göteborg men efter frukosten hade jag tappat lusten för att åka så jag beslöt mig för att stanna hemma och jobba istället. Jag måste jobba undan lite innan Maya, valpen, kommer hem till oss för jag gissar att det kommer att bli några dagar som det inte kommer att kunna jobbad lika mycket där i början. Jag har iaf planer på att göra en liten inhägnad nere i mitt syrum så att hon kan vara med där nere utan att försvinna bland alla vagnar, tyger och skumgummi 😉

I går, efter att jag varit på symässan i Borås! så passade jag på att åka in och köpa en bur till bilen. Det behövs för det kommer att bli lite bilåkande. Matskolan, hundkorg osv har vi redan här hemma så det behöver vi inte köpa. Vi har även köpt ett litet halsband och koppel. När vi hämtar henne får jag reda på vad mer som kan behövas. Schampo, borstar, klippmaskin osv.

Vi längtar en hel del nu då jag hopppas att dessa dagar som är kvar ska gå fort!

Vad har ni gjort idag?

Ha en underbar lördagskväll!

Kram på er!

20130928-194747.jpg
Jag idag. Testade att ha två hästsvansar, känner mig som en 5 åring i dem 😉

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.