Hemma hos ossPersonligtVardag

Måndag, måndag vad skulle vi göra utan dig?

Ingen har väl missat att det är måndag igen 🙂

Jag har spenderat min måndag på mitt förra jobb. Jag hoppade in och jobbade lite extra så att hon som har butiken kunde åka iväg och kika på Brios nyheter inför 2014. Det var riktigt roligt att jobba där idag. Många trevliga kunder var det 🙂

I  morgon är det dock jobb vid symaskinerna som gäller igen 🙂

Vi har nedräkning här hemma nu. Det är inte många dagar kvar innan vi ska hämta hem lilla vovven. Barnen frågar varje dag om det inte är dags snart. Jag längtar oxå jätte mycket. I dag, när jag kom hem från jobbet, hjälpte J mig att förankra buren i bilen så att den inte kanar omkring där bak.

Vad har ni för planer i veckan som kommer?

Vi har inget inplanerat förutom de vanliga sakerna så som Prinsens innebandyträningar på tisdag och torsdag, Grodans simskola på onsdag och min Pole Dance i morgon. Sen ska vi ju självklart hämta vovven på onsdag eller torsdag. Så en ganska lugn vecka för oss 🙂 Veckan därefter kommer dock bli spännande att få ihop. Då ska J åka till Arboga och Göteborg samtidigt som vi har alla träningar och en liten valp! Det löser säkert 😉

Kram på er alla godingar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.