FörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Kreativiteten flödar

Har placerat mig i skuggan på altanen med datorn och Maya. Öppnade dokumentet med min pågående bok och började skriva. Kreativiteten flödar just nu 🙂

Jag hoppas bara att det håller i sig så att jag får färdigt ett första utkast på boken innan min semester är över. Det skulle vara så skönt. Sen blir det ju en massa jobb med företaget igen och då får skrivandet hamna lite i skymundan. Det jag tjänar pengar på för gå först!

I föregår kväll kom jag även på en ny bok ide så den har jag nu skrivit ner och påbörjat en synopsis till den. Ska ta tag i den så snart jag skrivit klart Uppoffringen. Det är ytterligare en Romance men en historisk sådan denna gång 🙂 Måste göra lite efterforskningar oxå innan jag börjar skriva på den.

Vad skriver eller läser ni just nu?

2014-07-26 11.40.12

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.