FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

God förmiddag alla fina människor där ute!

Vad ska ni hitta på idag?

Jag ska försöka komma iväg till gymmet, har lite dåligt samvete att jag inte varit där på 2 veckor 🙂 Sen ska jag jobba lite och även hinna skriva några sidor på Uppoffringen.

Det ser ut som att det kommer att bli riktigt bra väder idag. Lite svalare än igår och det kan vi tacka åskvädret som rullade in i går eftermiddag för. Jag är en person som har det väldigt jobbigt när det blir för varmt. Jag får nästan panik så för mig är detta himmelriket just nu, svalt men ändå sol 🙂

images

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.