En helg utan barnen

Sitter i soffan med mannen och tittar på Kristallen galan. Vi har precis ätit kräftor och haft lite mini kräftskiva 🙂 Bara mannen och jag 🙂 

Barnen och Maya har nämligen åkt med svärmor till hennes torp och kommer hem på söndag igen. Jag och J ska nämligen bort i morgon kväll. Vi är bjudna på fest i Göteborg 🙂 Ska bli jätte roligt. Vi åker dit lite tidigare och springer på stan en sväng också. Sen ska vi sova på hotell natten till söndag 🙂 Det blir en myshelg för mig och J där vi bara kan rå om varandra lite. Jag tror att alla par behöver dessa stunder då man bara kan vara ett par och inte föräldrar. 

Jag måste kolla på vad jag ska ha på mig i morgon med. Skor vet jag iaf 🙂 Köpte ett par jätte snygga höstskor här om dagen. Ett par svarta stövletter. Ska se om jag kan fixa bild på dem i morgon och visa er. Jag älskar dem och de är bekväma att gå i så jag kan använda dem som både vardagsskor och festskor. Jag tror att jag kommer köra på en svart tajt kjol, svarta strumpbyxor och en vit blus. Men vi får se hur det känns i morgon 🙂 Jag brukar alltid ta med mig minst 3 uppsättningar så att jag kan välja den som känns bäst just då. 

Vad ska ni hitta på i helgen? 

ICA_STORA_KRÄFTOR-636x673

Ett svar på “En helg utan barnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.