Ordningen återställd :-)

Nu är vi hemma igen hela familjen och ordningen är återställd 🙂 

Vi hade en toppen dag och kväll igår. Jag och mannen kom till Göteborg vid klockan 13, checkade in på hotellet och gick sedan på stan en sväng. Vi passade på att äta lunch på HardRock Café, jag åt en jätte god kyckling burgare och mannen valde en hamburgare. Kan verkligen rekommendera att gå dit och äta om ni är i Göteborg. Vi har ju även varit där och ätit på kvällen en gång och maten är såå bra! 

Vid klockan 17 anlände vi till festen som vi var bjudna på, kompisar genom jeepkörandet som fyllt år och gift sig som hade bjudit in lite vänner för att fira. Så roligt att vi blev bjudna. Vi kände bara värdparet men nya bekantskaper knöts under kvällen och jag hade jätte trevligt. Vid midnatt kände vi dock att det var dags att bryta upp så vi åkte tillbaka till hotellet (Scandic Opalen) och myste lite i sängen bara jag och J 🙂 

Det är verkligen guld värt för vårt förhållande att få komma iväg bara vi. Att få rå om varandra en stund utan alla måsten och människor som vill ha en del av vår tid. Det blir en energi kick i förhållandet som får en att orka när allt känns tufft. 

2014-08-30 16.26.57

Så här såg jag ut igår när vi skulle på festen 🙂 Här syns även nya skorna som jag fullkomligt älskar <3 

I dag tog vi sovmorgon, åt god hotell frukost i lugn och ro och sedan drog vi till Stoff & Stil samt Ikea innan vi åkte hemåt. Vi lämnade varken Stoff & Stil eller Ikea tomhänta men det var bara nödvändiga saker som följde med hem 😉 Jag lovar 😀 

Nu håller jag på med maten. Det blir kycklingfilé, ris och bea till barnen medan jag och mannen äter hemmagjord club sandwich. Kommer bild och recept lite senare. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.