FamiljenFöretagetFörfattardrömmarPersonligtPysselVardag

Jobbar, pysslar, skriver och målar

Ja det är så mina dagar ser ut de stunder som familjen inte kräver min uppmärksamhet. Jag jobbar och pysslar medan barnen är i skolan och på kvällarna skriver eller målar jag 🙂 Det gäller att utnyttja tiden väl när man vill hinna med så mycket som jag vill.

Det har dock varit lite turbulent här hemma så jag har inte hunnit med riktigt allt det jag vill och då blir jag stressad. Vi går just nu bara och väntar på att J ska bli dålig efter operationen som ska ta död på hans ena balansorgan. Än har inget hänt och idag är det 7 dagar sedan han fick sista sprutan. Det skulle ta mellan 2-7 dagar sa läkaren. Denna väntan är nog det jobbigaste just nu. Mitt i allt så somnade min älskade lilla mormor in efter en tids sjukdom. Vi har varit inställda på detta ett bra tag men när det väl händer så blir man så ledsen. Jag försöker dock tänka att hon har det bättre nu, hon slipper ha ont och kan äntligen vara tillsammans med sin man och sina två söner. Nästa vecka är det begravning och jag åker upp själv till den. Barnen får vara hemma med pappa och svärmor som lovat att komma hit och hjälpa till eftersom vi inte vet när J blir dålig.

Lite vad jag pysslat med när jag inte sytt jobb saker 🙂

Canon 1114 Canon 1118Ok, napphållaren kanske är lite jobb 😉 Den och två till har hamnat i webbshoppen jag har.

Med skrivandet går det sakta framåt. Jag tappade tråden lite och har nu fått gå tillbaka och skriva om en del för att hitta den igen 🙂 men nu är jag nog nästan på rätt spår igen. Omskrivningen blev bra i alla fall. Det är ju alltid nått.

Kram kram på er

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.