Söndag – jobb, ont i ryggen och funderingar

Har sovit så dåligt i natt. Måste ha gjort något igår på gymmet för har haft ont i ryggen i natt och även nu. Långt ner på vänster sida sitter det, precis där diskbråket var. Hoppas innerligt att det inte är det som spökar utan att jag bara sträckt mig. Skulle egentligen åkt till gymmet idag med men får nog hoppa över det nu, kanske att jag åker dit och kör lite på cykeln eller crosstrainern. Det blev jag rekommenderad att köra när jag återhämtade mig från diskbråcket då dessa två mjukar upp ryggen.

Jag har faktiskt lyckats hålla igång träningen bra det sista. 4-5 dagar i veckan har jag kommit iväg och tränat. Det känns bra men tyvärr händer det inte så mycket. Vet inte vad jag gör fel men något är det eftersom vikten eller måtten inte rubbas särskilt mycket. Nu vet jag att folk kommer att tänka, men kosten då? Den har jag koll på. Jag äter bra, nyttig mat lagad från grunden. Visst kan jag ”fuska” ibland, som igår då vi hade vänner här på fika, då åt jag en liten bit kladdkaka. Men det borde ju inte förstöra allt tycker jag. Visst om jag hade ”fuskat” varje dag då kan jag förstå att resultaten uteblir.

Det är väl bara att fortsätta träna och tänka på kosten så kanske resultaten kommer någon gång i framtiden.

Har fått lite jobb gjort på förmiddagen. Flera beställningar som blivit klara och skickats iväg med posten. Så skönt att ligga i fas för en gångs skull. Har lite fler saker som ska göras klart som ligger där nere som sedan kommer att reas ut. Det är sittdynor, åkpåsar mm som folk beställt men sedan inte betalat för. Sjukt tråkigt när det händer men folk är som de är.

Nu ska jag sätta mig i lugn och ro med ett glas te och min dator. Jag ska bara skriva på boken i två timmar. 2 hela timmar till att fila på allt som behöver knytas ihop. Det är mer tid på en dag än vad jag haft på flera veckor sammanlagt ju 🙂

Kram kram på er!

Writing_Quote_20

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.