FamiljenFöretagetHemma hos ossMatPysselVardag

Kvällen hos oss

Fick skrivit en hel del på mina 2 timmar 🙂 Får fortsätta en stund i morgon så att vi kommer till slutet någon gång 😉

2014-11-23 16.33.59

Medan maten stod i ugnen, vi åt pulled pork idag och jag kan verkligen rekommendera den från ICA så god, så passade jag på att måla klart en tavla jag gått och finulat på ett tag. Ska även måla en variant med en liten flicka. Vet redan nu hur den ska se ut. Tror ni att det skulle finnas intresse för dessa tavlor om de fanns att köpa? Funderar på att lägga upp dem i webbshoppen men jag vet inte riktigt om jag vågar det.

2014-11-23 20.47.45 2014-11-23 21.07.41

Nu sitter vi och tittar på Maria Langs Farliga Drömmar på tv 4. Jag gillar dem och funderar starkt på att läsa böckerna. J har några av dem här hemma och resten kan jag låna på biblioteket. Någon av er som läst hennes böcker? Vad tyckte ni om dem i sådana fall?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.