Inte långt kvar nu

Barnen går som på nålar här hemma just nu och det känns som att varannan mening som kommer ur deras munnar är ”Är det julafton snart?”. Jag minns själv känslan från när man var liten så jag förstår dem. Jul är en magisk och härlig tid på året.
Tyvärr har den känslan försvunnit mer och mer för mig för varje år som går, nu tycker jag bara att det är stressigt och blir bara anti allting istället. Jag längtar verkligen tills julen är över!

I dag har vi handlat den sista maten, vi ska stå för maten på juldagen och då är planen att göra en stek med kokt potatis, gräddsås och svartvinbärs gelé. Ska bli såå gott.
Vi har hämtat kakel och klinkers till tvättstugan. Den 14:e januari kommer hantverkaren och börjar med renoveringen. Det ska bli så skönt att få i ordning där nere, i dagsläget har vi bara provisoriska linor i taket och en tvättställning som står i bastun för att torka kläder. Duschen går inte att använda alls. Det kommer att bli toppen när det är klart. Ska lägga upp lite bilder här på hur det såg ut före och sedan efter när det är klart!

Nu ikväll har vi ätit mini julbord här hemma. Vi gjorde lite Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, ägghalvor och sill. Så mysigt att bara vara vi i familjen. Jag älskar verkligen min lilla familj <3

2014-12-22 17.09.03

Nu ska jag ta och fixa i ordning Maya, det är klippning med trimmern och badning som gäller. I morgon ska hon få en inpackning med kokosolja för att dra ut pormaskarna på ryggen och sen är hon julfin 🙂
Jag ska även sy en liten klänning till henne, sen hur länge hon har den på sig det får vi se men klart att hon också ska ha nya julkläder. Om det finns någon tid över efter det så ska jag sätta mig och skriva på boken. Ingen träning idag tyvärr då jag känt av ryggen så då får jag vila. Ska se om jag kan komma iväg en sväng i morgon istället.

Kram kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.