Happy Summer Days!

Herregud vilken dag det varit!

Sommar har verkligen kommit, äntligen

I morse stack vi in till stan, när de öppnade, för att införskaffa en pool till barnen. Det blev en lagom stor pool som inte tar upp hela baksidan men som ändå fungerar att bada i. Även Maya tog sig ett dopp men hon tyckte nog att det var lite i läskigaste laget.

Resten av dagen har vi spenderat ute på baksidan. Träningen idag fick bli gräsklippning och pumpandet av poolen Jag kommer ha så ont i baksidan av låren i morgon då jag passade på att göra typ marklyft medan jag pumpade poolen. Resten av dagen spenderade jag och Maya i skuggan på altanen, där jag passade på att skriva lite på manuset medan barnen har sprungit mellan poolen och studsmattan.

När J kom hem drog vi ner till stranden en stund för lite mer bad. Vi har så fina badställen här där vi bor. Ska ta med kameran nästa gång så ni får se.

Middag är nu intagen, grillat med broccolimos och grönsallad. Så gott.

Grodan är stoppad i säng och Prinsen ska snart också gå och sova. J är och fixar lite med en bil han ska sälja och jag myser framför tv:n med datorn i knät. Tänkte skriva in det jag handskrev idag på datorn.

Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som vi haft!

Kram på er!

​Nope, not pregnant just fluffy 
​Happy just as I am, but working hard to be the best version of me 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.