InspirationKostschemaMammalivMin hälsaVardag

Omgång 2

Då drar jag igång omgång 2 av kostschemat 🙂 och denna gång har jag även fått med mig mannen.

Jag har ju lite till att bli av med vad det gäller kilon, cm och fett % så jag har bestämt mig för att köra kostschemat en gång till, fast på egen hand. Känner att jag släppt efter på kosten lite väl mycket under dessa veckor sedan jag slutade kostschemat efter första omgången. Det gick bra till en början att tänka på vad jag äter men nu mot slutet har jag mer och mer börjat halka tillbaka i dåliga vanor och det vill jag inte.

Känner mig jätte taggad att köra igen och jag hoppas på lika fina resultat som sist!

Så nu blir det mycket mat och träning blandat med allt som rör mitt skrivande. En salig blandning i bloggen helt enkelt, precis som jag är 🙂

Kram på er

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.