FörfattardrömmarHemma hos ossHemmaträningKostschemaMammalivMin hälsaRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarTräningVardag

Det är fredag!!

Fredag idag.

Började dagen på bästa sätt, med att snöra på mig löparskorna och ge mig ut på en runda. Inte lika lång som igår men jag ökade tempot idag istället.

Målet med träningen just nu är att få det gjort och njuta av det. Att hålla mig viktstabil tills jag känner att jag kan ge 100% fokus igen. Just nu är det så mycket annat som tar upp mina tankar och dagar så jag orkar inte ge 100% fokus på både träning och kost.
Kosten rullar på bra. Jag har kvar mitt tänk som jag lärde mig när jag åt enligt kostschema men känner jag för att luncha på stan med mannen eller vänner så gör jag det utan att få dåligt samvete. Dock tänker jag ju på vad jag beställer och kanske inte väljer det mest ohälsosamma som de har 🙂 Jag unnar mig några godisbitar på lördagar osv. Jag försöker att ligga på ett underskott men blir det inte så en dag så går inte hela världen under och förhoppningsvis så fortsätter kroppen att tajta till sig lite även om jag inte är 100% fokuserad.

IMG_20150821_090657

Idag blir det jobb halva dagen och andra halvan ska spenderas med manuset 🙂 Det rullar på bra. Önskar att det fanns mer tid att sitta med det men mellan jobb, hem och barn så är jag glad över de små stunder jag får. Oftast på kvällarna när barnen somnat. Storyn känns bra och om jag bara kan knyta ihop det i slutet och hålla den röda tråden så tror jag att detta kan bli min debut bok. Sen är ju frågan om man ska satsa på ett traditionellt förlag att skicka till, vänta och se om de gillar det eller om man ska ge sig på egenpublicering med en gång istället. Jag är lite sugen på att testa mina vingar faktiskt. Vet att det kräver mycket jobb men i slutändan kanske det är värt det 🙂

Nej nu ska jag återgå till symaskinerna. Ha en underbar fredag!!

Kram kram

fredag

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.