FörfattardrömmarHemma hos ossKostschemaMammalivMatMin hälsaRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Dagens lunch och lite annat

Bjuder på en bild på dagens lunch. Godare än det ser ut var det i alla fall 🙂

image

Torskrygg tillagad i ugn med vitlöksfräst bladspenat.

Jag försöker att återigen tänka på vad jag stoppar i mig i ett försök att få bort de där envisa kilona runt magen 😉 Det är skit jobbigt ibland men det är väl bara att ge sig tusan på att det ska gå. Jag menar jag måste ju komma i mitt livs form tills det är dags för författarporträtt och boksläpp 😉 När det väl sker 🙂

Om ni är intresserade av att läsa mer om min träning osv. så har jag en egen blogg för det. Den hittar ni här —> Be Sweet Ass Candy

Med manuset går det så där just nu om jag ska vara ärlig. Det känns som att varje ord jag skriver tar minst fem minuter att få ner. Knappt ett kapitel om dagen får jag redigerat. Jag har börjat fundera på om jag ska hoppa över att skriva in allting på nytt och istället redigera som jag gjorde första omgången. Läsa igenom och markera i texten, sedan leta upp det och redigera texten i datorn. Så att det kan gå iväg till lektören. Men samtidigt så vill jag ju skicka det bästa manuset som jag kan få fram på egenhand och då krävs det mer detaljerad redigering, att skriva in allting på nytt. Väga varje mening och ord.
Ja ja jag fortsätter att redigera vidare i några kapitel så kanske det lossnar sen hur jag ska göra.

Jag fick även tillbaka respons från min första testläsare. Överlag var det positiva kommentarer och bara några ”Hm, varför gjorde hen så?” Saker som för mig är självklara eftersom jag levt med karaktärerna så länge men som för någon som träffar dem för första gången kanske inte är lika självklara. Det kändes jätte bra att få den responsen.

Kram på er. Nu ska jag fortsätta jobba och lyssna på lite poddar samtidigt!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.