FörfattardrömmarGymmetHemma hos ossMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTräningVardag

Och här vet jag inte vad jag ska skriva för det kommer bli mest svammel

Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg, oavsett hur ni har firat eller inte.

Trots lite ändrade planer så har vi haft det mysigt. Jag älskar att umgås med min familj så jag har passat på att njuta (fråga mig igen om två veckor så kanske svaret låter lite annorlunda).

Jag har, kors i taket, tagit mig till gymmet två dagar i rad och än så länge känns ryggen jätte bra. Jippi.
Jag måste verkligen komma igång med träningen igen. Jag mår så mycket bättre – hela jag – när jag tränar. Ska komma iväg i morgon igen, om det inte kör ihop sig för mannen som måste in till jobbet en sväng för att ta emot en leverans borstar.

I morgon hade jag tänkt att börja skriva lite på nya manuset också. Ytterligare några idéer till scener har ploppat upp i mitt huvud de senaste dagarna och nu längtar jag verkligen efter att få sätta igång och ge Agnes och Marcus liv. Berätta deras historia.

Hur går det för er med skrivandet?
Har ni börjat på något nytt eller jobbar ni vidare på något pågående?

Kram på er!

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Vad spännande! Är det också en uppföljare? Själv har jag börjat så smått på en. Men det är svårt att hitta tid nu när alla är lediga o familjen. Kram

  1. Det är en fristående uppföljare. Vissa av personerna från den första dyker upp i den andra men tanken är att man ska kunna läsa dem i vilken ordning som helst 🙂
   Ja det är lite knepigt att få till det med tid nu när alla är lediga men jag försöker stjäla till mig några stunder här och där. Vad roligt att du också skriver en uppföljare 🙂
   Kram

 2. Vad kul att du är igång med uppföljaren. Jag sitter också och kämpar med min nästa bok 🙂 Kul men mycket att tänka på när man bygger upp nya karaktärer och miljöer 🙂

  1. Ja det är en hel del att tänka på, men så roligt. Till denna kommer det behövas mer research än till det första då jag ska gotta ner mig i ett ämne som jag inte kan så väl men som jag länge velat lära mig mer om. Det ska bli så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.