FamiljenFörfattarlivHemma hos ossMammalivPysselSkriva RomanceSkrivprocessenSyUtgivningVardag

Woho

Då var alla stora ändringar på plats i manuset. Nu ska det läsas igenom en gång till, fixa till kommentarerna som blir (det blir det ju alltid) och sedan skickar jag det till redaktören 🙂 Förhoppningsvis går det iväg på fredag!

Den här redigeringsomgången har varit ganska kämpig även om jag verkligen märker att manuset blir så mycket bättre. Kanske har det varit kämpigt för att det inte riktigt känns som att det kommer bli en bok än även om jag vet att den kommer att finnas i handeln till sommaren. Den första glädjeyran över att bli antagen har liksom lagt sig. Jag hoppas att nästa runda, när jag fått feedback från redaktören, kommer att gå lättare 🙂

Mellan redigeringsstunderna här hemma så har jag även försökt att knåpa ihop en Halloween dräkt till minsta sonen som ska ha spökparty i skolan på fredag. Det blir Steampunk för hela slanten till min stora förtjusning 🙂 Har precis sytt färdigt hans hatt och ska ge mig på att sy en rock och väst till honom. Han är så taggad för detta. Vi har även knåpat ihop en jetpack och steampunk googgles 🙂 Han kommer att bli så söt.

Visar bild om jag får för honom när allt är klart 🙂

På lördag ska vi hem till grannar på Halloween party och då ska även jag klä upp mig i mina Steampunk kläder. Kan säga att Grodan ser så fram emot detta och jag är superglad att äntligen ha hittat någon i familjen som tycker att det är lika roligt som jag!

Vad ska ni hitta på på Halloween? Firar ni det överhuvudtaget? För oss blir det första året som hela familjen ska fira.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.