FörfattarlivMammalivSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Ladda batterierna och läslov

Har precis tryckt på skicka.

Manuset har gått iväg till redaktören och nu är det bara att vänta. Är sjukt nervös men samtidigt så peppad. Det är ju det här som jag jobbat så hårt för. Jag vet att jag inte följt alla åsikter som redaktören hade i sitt utlåtande (det var min redaktör som lektörsläste manuset för förlaget och rekommenderade utgivning – tack för det <3) men med de fördjupningar och ändringar som jag gjort hoppas jag att denna reviderade version ska vinna över hen på de punkterna. Vi får se vad feedbacken blir helt enkelt.

Nu ska jag ladda batterierna innan manuset kommer tillbaka och det tänker jag göra genom att läsa, läsa och läsa. Och kanske plotta lite på min Steampunk romance som jag kommer att jobba med under NaNoWriMo 🙂 Tänkte först att jag skulle köra igång med trea men Steampunken vill inte lämna mig ifred så jag kör på den. Kan bli sjukt bra om jag bara lyckas med utförandet.

c_schiller heter jag och ni får gärna lägga till mig som vän om det är någon mer där ute som ska vara med i NaNoWriMo.

Barnen har höstlov (läslov) nu till veckan. Tonåringen är hemma och Grodan kommer gå på fritids några timmar om dagen så att jag kan jobba. Ska försöka få bada barnen att läsa minst en bok var under lovet. Jag börjar vinna över dem sakta men säkert och fortsätter att kämpa för att de ska se tjusningen med böcker och att läsa. Läser era barn mycket? ja ni som har lite äldre barn som läser själva 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

3 kommentarer

  1. Bra jobbat! Jag tror säkert att du kommer att få bra feedback, om inte annat så blir ju manuset bättre och bättre 🙂 Underbart att romance blir mer och mer känt i Sverige – snart kommer jag att dra mitt strå till stacken. 2/3 av mitt manus är klart, puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.