Vardag

Som en jojo

I går var en riktig skit dag skrivmässigt sett. Ingenting jag skrev eller redigerade kändes bra. Det var som att allt bara blev sämre istället för bättre.

I dag känns det bättre.

Men jag står i valet och kvalet om en sexscen ska få vara kvar. Om jag tar bort den blir det endast en kvar. Men den stora frågan är om det kommer bli bättre eller inte om jag tar bort den och drar ut på det ännu lite till innan de får till det?

Jag tror att jag testar båda varianterna och ser vad som känns bäst sen när jag läser igenom det 🙂

Hur går det för er andra där ute?

Har ni börjat planera inför bokmässan?

Tänkte att jag skulle skriva ett separat inlägg om det lite senare 🙂 Jag kommer att vara med på bokmässan. Vilka dagar är inte riktigt bestämt än, men lördagen vet jag med säkerhet just nu i alla fall.

Kram kram

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Skrivarlivet är fullt av sådana dagar. Låter som en bra idé och testa båda varianterna. Det är ofta först då man ser vad som funkar bäst. Det var så jag insåg att, ja, att skriva om hela inledningen till mastodontmanuset var enda chansen att få det att fungera. Lycka till!

  2. Usch hatar sådana där dagar. Tur att det vänder lika fort uppåt igen. Att skriva är lite lätt manodepressivt, upp ena dagen och ner andra 🙂

    Ja du… där tror jag att du får lita på din magkänsla. Vad händer om du tar bort den? Ändras handlingen, försvinner viktig information eller någonting liknande? Att det endast blir en sexscen skulle jag som läsare inte störa mig på. Huvudsaken är att resten av manuset innehåller ”hetta” mellan karaktärerna 🙂 Och det är du väldigt bra på Christina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.