Gott Nytt År mina finisar <3

Det sägs att man ska avsluta året så som man vill att det nya ska börja. Ett bra talesätt tycker jag och därför tog jag och mannen sovmorgon i morse. Kramades, myste, pratade och bara var. Det är fördelen med att ha så stora barn, man kan med gott samvete ligga kvar i sängen långt efter att de gått upp 🙂

Nu på förmiddagen blev det en tur till gymmet. Äntligen har jag kommit igång med lite styrketräning igen efter en vår, sommar och höst med krånglande rygg. Sjukgymnastiken har gjort underverk och en operation är inte längre på kartan. Jag klarar mig utan det.
Jag är en sån där person som egentligen inte tycker om att träna, men som gillar känslan efteråt 🙂 Så när jag väl kommer igång, får en rutin på det hela så kan det verka som att jag gillar att träna fast jag egentligen bara är ute efter endorfin kicken 🙂
Då kan man ju fråga sig varför jag tränar? Och det enkla svaret är för att jag mår så mycket bättre om jag tränar. Jag blir piggare, gladare och får mer energi. De djupa dalarna (jag drabbas av depression ibland) blir inte alls lika djupa och de blir lättare att ta sig upp från dem. Jag tränar helt enkelt för att må bra och det vill jag fortsätta med under 2018. Att bygga upp kroppen så att den blir hel igen.

Eftermiddagen ägnas åt skrivandet.

Så klart.

2018 ska bli mitt år på den fronten.

2017 var ett helt magiskt år, jag fick bokkontrakt på de nästkommande delarna i serien, Hemligheter små släpptes, jag fick veta att den även ska släppas i Danmark, jag fick vara på Bokmässan i GBG som författare, jag bloggade på Debutantbloggen, jag skrev klart manuset till del två. Jag kan fortsätta rabbla en hel del saker till men ni förstår nog vart jag vill komma 🙂

2018 är året då jag ska ta nästa steg. Kliva utanför min komfortzone, så att säga. Jag ska utmana mig själv mer och ta plats. Satsa helhjärtat på författarskapet som jag börjat bygga upp.

Jag har skrivit en lista med mål som jag vill uppnå under 2018. Jag är inte riktigt redo att dela med mig av den än, men kanske lite längre fram 🙂 Ett av målen är i alla fall att bli mer fokuserad när jag sitter och skriver. Att verkligen ta vara på den skrivtiden som jag har. Det är något som jag kommer att behöva lära mig men jag tror att om jag kan få till det så kommer det att underlätta mycket för mig. Ett första steg för att nå det målet är att börja skriva (detaljerade) synopsis innan jag börjar skriva. Jag håller på med det just nu inför del tre i serien och än så länge känns det bra. Vi får se hur det fungerar när det väl är dags att sätta sig och skriva.

Ett annat mål är att försöka skaffa mig en litterär agent. Något som verkar vara ganska svårt, men jag ger inte upp. Någon gång är det min tur. Det gäller bara att fortsätta försöka.

Kvällen kommer jag att spendera med familjen och goda vänner. Vi ska äta gott, prata och bara ha det bra. En kväll helt i min smak och ett perfekt sätt att skåla in det nya året. Min familj betyder otroligt mycket för mig och jag älskar all tid jag får spendera tillsammans med dem.

Jag hoppas att ni alla får en underbar kväll. Ett underbart nyår. Och en bra start på det nya året.

Och ha roligt!

Ta inte allt så allvarligt.

Passa på att leka medan du kan.

Ännu ett av mina mål för detta år 🙂 Att ha så roligt som jag bara kan. Att våga bjuda på mig själv.

Kram på er och GOTT NYTT ÅR!!!!

Vi ses på andra sidan 🙂

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Ett svar på “Gott Nytt År mina finisar <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.