FörfattardrömmarFörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessen

Oj då! 

Det var inte tänkt att jag skulle börja skriva på ett nytt manus men ibland måste man bara skriva det som behöver komma ut 🙂 

Och det som ville ut nu var de första kapitlen på ett nytt manus jag gått och tänkt på ett tag. Ett nutida romance manus i en spännande värld som jag vill lära mig mer om. 

Så här cool får man känna sig när man skrivit 1500 ord på ett nytt manus 🙂

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Härligt, Christina! Det låter spännande. Själv har jag sedan nyårshelgen i alla fall tagit mig tillbaka till mitt huvudprojekt efter ett par månaders utsvävningar i det som förhoppningsvis en dag kommer att bli bok tre i serien. Jag har ännu inte skrivit något nytt kapitel i den nya inledningen jag jobbar med (inga 1500 ord här inte!) Men jag har gjort vissa bearbetningar av prologen och första kapitlet, som blev klara förbättringar. Nu har jag också börjat pilla litet i andra kapitlet. Vågar man kalla det styrfart framåt, kanske?

    1. Visst är det härligt när man märker att det blir bättre av bearbetningarna man gör 🙂
      Ibland behöver man pilla med andra saker för att kunna fokusera på huvudprojektet när det ropar tillbaka en. Jag har ett manus som jag skriver på när inget annat fungerar. Det är ett manus jag skriver bara för att det är roligt. Inte för att försöka få det utgivet. Det hjälper mig när jag kör fast eller behöver en paus 🙂

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.