Christina TipsarFörfattarlivMammalivRomanceSkrivprocessenSkrivtips

I stadig takt med White noise

Orden i manuset ökar i stadig takt just nu och det känns riktigt bra.

Jag har planerat in skrivtid varje förmiddag just nu, då är det bara skrivande som gäller. Inget annat. Så efter att barnen kommit iväg till skolan och jag tränat, det dagar jag gör det, så sätter jag mig med datorn och skriver på manuset. Och orden flyter ganska lätt.

Till viss del tror jag på att det beror på min nya vana. Jag har nämligen börjat lyssna på så kallat White Noise medan jag skriver. Jag har svårt att koncentrera mig om det är helt knäpptyst och musik i bakgrunden fungerar ibland men inte alltid. White Noise däremot har hittills fungerat super. Så det är något jag verkligen vill rekommendera.

Jag lyssnar på det via youtube och dessa två är mina favoriter hittills 🙂

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Åh, så bra det måste kännas när orden ökar. Idag jobbar jag och snart ska jag hem och prova dina musikstycken från Youtube. Tjuvlyssnade precis 🙂 väldigt mysigt att sitta inomhus och skriva när åskan hamrar utanför. När jag skriver brukar jag lyssna på romantiska pianolåtar, det är kanske något för dig som skriver romance. 🙂

  När planeras din andra bok komma ut?

  1. Hej!
   Ja det känns jätteskönt att det går åt rätt håll 🙂 Har varit segt att komma igång med detta manus.
   Instrumental musik skulle kunna fungera. Hade inte tänkt på det. Ska testa och se 🙂 Tack för tipset!

   Brutna små regler släpps 1 maj i nätbutikerna och 8 maj hos Ica, Pressbyrån osv.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.