FörfattarlivHemma hos ossMammalivMatPersonligtRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Snälla ge dig av igen, jag har inte tid att vara sjuk

Hej finisar!

Hur är det med er?

Med mig är det mindre bra 🙁

I går eftermiddag började kroppen göra ont.

Jag svettades och frös om vartannat.

Fick ont under fötterna i fotsulorna och i fingrarna.

Då visste jag.

Feber.

Idag är det lite bättre. Febern är inte så hög men jag har fortfarande ont i kroppen. Det får jag alltid när jag har feber. Särskilt under fötterna och i fingrarna. Jättekonstigt, jag vet.

Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu så febern får gärna ge sig av igen. Gärna nu på en gång 🙂

Jag försöker att dricka mycket vatten och te & ta det lugnt och vila. Får se om det kan hjälpa.

Jag har fått skrivet en hel del idag. En ny karaktär presenterade sig och det ska bli så roligt och se vad hen kan ställa till med 🙂 Hen kommer att få ta lite plats och både hjälpa och stjälpa mina huvudkaraktärer, inte alltid med mening förstås 🙂

Jag älskar verkligen den här delen av skrivprocessen, även om det gått väldigt segt att komma igång denna gången och jag verkligen funderat på om det kommer att bli en tredje del i serien. Det är nu man kan testa en massa saker. Vad som helst kan hända. Det finns inga begränsningar. Ja, nästan inga i alla fall 🙂 Min fantasi har fritt spelrum och jag älskar det 🙂

Kram på er <3 Nu ska jag dyka ner i manuset en stund till innan det är dags att laga mat till barnen. Pannkakor blir det idag 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.