FörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Segt i värmen

Hej finisar <3

Här kommer en liten uppdatering från mig i värmen 🙂

Dagarna rullar sakta på. Barnen har ju sommarlov och mannen skulle ha haft semester denna vecka men så blev det inte 🙁 Vi hoppas att han ska kunna ha semester nästa vecka och veckan därpå, för då har vi lite planer.

Annars så händer det inte så mycket. Jag försöker skriva och plugga när tillfälle ges, men värmen gör det svårt. Jag och värme går verkligen inte ihop. Min hjärna går på lågvarv då och hela jag blir så jäkla trött så jag skulle kunna sova hela dagarna. Men tidiga mornar och kvällarna fungerar hyfsat ändå.

Post-it lapparna på kylskåpet har åkt upp för manus 3 som nu vilar. Planen är att göra en första revidering av det i augusti, sedan ska det lämnas till förlaget i augusti/september. Min hjärna slutar ju inte att bearbeta manuset bara för att det vilar, så post-it lapparna fick åka upp så jag kan skriva in tankar och idéer på saker och så att jag kan få en överblick över manuset på ett enkelt sätt. Hittills har det blivit en hel del saker som jag lagt till, plockat bort och flyttat på. Vi får se var det hela slutar 🙂

Med manus 4 går det framåt. dock ganska långsamt men det får ta den tid det tar. Detta manus har jag inget förlag till än så länge och tanken är väl att skicka det till agenter i första hand och se vad de säger om det. Så det är liksom ingen brådska med manuset. Planen nu är att manus 4 ska gå iväg till lektör i höst/vinter någon gång och förhoppningsvis kunna skickas till agenter innan årsskiftet.

Hur går det för er med skrivandet och värmen?

Kram på er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.