FamiljenFörfattarlivHemma hos ossMammalivPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

Semester och tillbaka till vardagen igen

Hej fnissar <3

Hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra sommar!
Den är ju visserligen inte slut riktigt än, men snart så …

Själv tog jag en paus från sociala medier, har bara uppdaterat på Instagram lite sporadiskt, och gav mig iväg på en bilsemester med familjen 🙂 Vi har gjort denna resa några gånger tidigare men det är alltid lika roligt eftersom barnen är några år äldre för varje gång och de upplever saker på helt andra sätt så det bli nya äventyr även om själva resvägen är den samma. Nedan kommer lite bilder från resan som jag tagit med nya kameran, som är toppen! Älskar den! Skriver mer om den i ett annat inlägg 🙂

Första stoppet blev i Holland och staden Alkmaar. På söndagen drog vi till Amsterdam över dagen, vilket var en upplevelse och jag förälskade mig i staden. Vill definitivt åka tillbaka dit igen. Kanske utan barn då så att man kan kika lite mer i affärer osv utan att ha två uttråkade söner med sig. De gillar verkligen inte att gå i affärer.

Allt lutar i Amsterdam.
Nej, vi köpte inga 🙂
Vi stannade vid huset där Anne Frank höll sig gömd under Andra världskriget. Något som verkligen gjorde intryck på pojkarna. Många tankar och funderingar efter det besöket.

På måndagen drog vi vidare och hamnade i Gent där vi sov en natt. På tisdagsmorgonen strosade vi runt i centrum en stund på jakt efter någonstans att köpa frukost. Jag hade helt klart kunna tänka mig att stanna längre i Gent än vad vi gjorde då staden är från medeltiden och hade en hel del häftiga byggnader.

Vi körde vidare, längs kusten, och in i Frankrike. Tog en matpaus i Calaise där vi kunde ana de vita klipporna i Dover när vi spanade ut över kanalen. Och sedan fortsatte vi ner mot Paris och Fontainbleau, efter ett stopp i en stad som jag inte ens tänker att ge mig på att försöka stava 🙂

Calaise och på andra sidan Dover 🙂
Besökte Notre Dame
Notre Dame
Självklart ett stopp vid Louvren! Vi har dock aldrig varit inne eftersom det alltid är milslång kö 🙁
Sjukt varmt i Paris så många pauser var nödvändigt!
Ett inhägnat Eiffeltorn som gjorde oss alla ganska besvikna. När barnen var mindre kunde man liksom strosa runt under tornet, men inte nu längre. Nu måste man betala för att få komma in under tornet och de söker igenom väskor mm i säkerhetskontroller.
Klättring i Fontan!
Dessa små filurer springer runt på stenarna 🙂
Varmt, men roligt 🙂

En härlig resa med familjen men det är ganska skönt att vara hemma igen. Och dags att återgå till lite vardag. Om 2 1/2 vecka ska manus 3 skickas till förlaget så att de kan läsa igenom det för första gången så för mig blir det till att kavla upp ärmarna och placera rumpan på stolen och ta tag i den första revideringen. Vet redan en hel del som ska skrivas om och några saker som ska skrivas till så jag har att göra 🙂 men jag har faktiskt längtat. Det ska bli så roligt att få sätta sig med manuset igen och förhoppningsvis kommer denna lilla kolbit att sakta förvandlas till en diat, precis som de andra böckerna i serien 🙂

Kram på er <3

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Det låter härligt, Christina, och lycka till med revideringen. Här har det varit för varmt i lägenheten i sommar för att jag alls skulle orka ta ta i någon av mina texter – hjärnan var överkokt. Men jag har ändå lyckats jobba litet med strukturen kring texterna. Dokumentmappar och mappstruktur, styrdokument, dokumentation, bakgrundsmaterial, etc. Och jag har läst igenom några kapitel och reviderat litet lätt och gjort anteckningar om sådan jag måste ta tag i eller avgöra en gång för alla. Jag har dessutom designat en wordmall för ett inspirerande anteckningsdokument, jag tror att det kommer att fungera bra för mina behov. Jag valde den här lösningen eftersom jag inte är någon större anteckningsboksanvändare.

    Nu hoppas jag att litet svalare väder skall sätta litet fart på hjärnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.