Företaget

Förvisad

I förmiddags blev jag förvisad till gillestugan och mitt syrum av mannen!

Nja så illa kanske det inte var men han frågade om jag inte skulle gå ner och sy nått idag. Jo svarade jag och fortsatte läsa tidningen. Han smet ner för trappan och jag hörde hur han grejade där nere. När jag kom ner hade han tänt öppna spisen och burit in mer ved 🙂 Det var bara att sätta sig och börja jobba!

Det är bra att ha en man som uppmuntrar mitt företag och som hjälper till när han kan. Jag har fått sitta här nere större delen av dagen och jobba i fred och har kommit i kapp bra. Han stöttar och ger mig en spark i baken när jag behöver 😀

Grodan blir hemma med mig i morgon då hans mage inte riktigt är bra än så jag behövde den här tiden idag att få sitta och jobba!

Tack älskling!!

Den förvisade 🙂 

Syrummet som skulle behöva städas lite 😮 

Får ta det någon annan dag 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.