Företaget

Äntligen dags att sova

Det blev en lång dag i syrummet. Har precis stängt av symaskinerna och nu ska jag äntligen gå och sova! Kände redan för en timme sedan att det kanske var dags att ge sig men jag ville bli klar med det jag höll på med så jag höll ut och gjorde klart!

I morgon blir jag och Grodan hemma. Han är inte helt 100% än så jag håller honom hemma tills jag tycker att han orkar med tempot på dagis. Något bland det värsta jag vet är föräldrar som lämnar sina barn på dagis trots att de inte är helt friska än, men det behöver vi inte diskutera nu. Då blir det ett sånt långt inlägg 🙂

Jag skulle egentligen bara säga god natt!

Sov gott och vakna upp glada!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.