Övrigt

Anspelningar på sex?

Har länge funderat på detta men inte kommit fram till något vettigt! Kanske kan ni upplysa mig?

På FB finns en grupp där man kan dela med sig av sina inlägg från bloggen för att hitta nya läsare. Jätte smart tycker jag. Man delar sin länk och en kort beskrivning av vad man skrivit om i inlägget på bloggen, men det jag märkt är att det i nästan alla inlägg i FB-gruppen så finns det någon anspelning på sex i beskrivningen och sedan länken till bloggen. Varför? Tror de att de måste spela på sex för att få läsare?

Jag tycker att det är så synd om det är så, då kanske man ska fundera på varför man bloggar. Inte för att dra alla över en kam, men oftast är det unga tjejer som gör dessa anspelningar. Är det så viktigt att synas att man gör det till vilket pris som helst?

32857sexyangel

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.