FörfattarlivMediaRomance

Artikel i Borås Tidning

I dag kom artikeln i Borås tidning som jag intervjuades för förra veckan.

Den blev riktigt bra.

Jag kan nog vänja mig vid detta, att ge intervjuer och vara med i tidningar och radio 🙂

Jo,för jag ska även vara med i radio. De ringde från P4 Sjuhärad i dag och frågade om jag ville komma och vara med i deras förmiddagsprogram och prata om mitt skrivande, mina böcker och romance. Så nästa tisdag klockan 11 kan ni höra mig i radion 🙂 Det ska bli såå roligt men även lite nervöst.

Artikel från Borås Tidning 17 juli 2017

 

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Tack <3

   Ja, jag älskar att läsa fantasy och påbörjade ett fantasy manus, urban fantasy kan man nog kalla det mer exakt, som jag kämpade med i fem år men fastnade hela tiden. Jag fick tvinga fram varenda ord. När jag sedan gav efter och skrev på fröet som kom att bli Hemligheter små så insåg jag att fantasy nog inte var min grej (att skriva, jag älskar fortfarande att läsa fantasy) utan romance var det jag var menad att skriva 🙂
   Kanske plockar jag upp mitt fantasy manus igen och skriver om det till en paranormal romance istället. Det finns några trådar som jag kan använda för att få till en kärlekshistoria 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.