Christina TipsarFörfattarframträdanden och såntFörfattarlivMin YouTube kanalPlanera ditt skrivandeSkrivprocessenSkrivtipsSociala medier

Ny Youtube video och en liten uppdatering

Ny Youtube video och en liten uppdatering

Hej mina finisar ❤️

Hoppas att ni haft en riktigt bra start på det nya året!
Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade här 🫣 och en hel del saker har hänt sedan dess.

Kan börja med det roliga, nämligen att bok två i serien om Systrarna i Forsberga kommer att släppas senare i år, även denna på Saga Egmont. Jag sitter just nu och skriver på råmanuset. Deadline 6 februari. Så jag har en del att stå i just nu. Jobbar i stort sett hela dagarna med paus för lite mat och promenad med Maya. Men jag kommer att hinna. Det är jag säker på. Kanske att det blir att jag får köra en all nighter natten innan den ska in men det löser sig 😀

Jag har även äntligen blivit klar med råmanuset till min Historiska romance och den är ute och provar vingarna. Håll tummarna att det går bra.

Fick även bekräftat idag att jag ska åka till Karlstad på Alla ❤️-dag och prata lite romance inför lite folk. Ska bli så roligt! Måste verkligen bli bättre på att komma ut och prata om mina böcker och skrivandet. Ska se om jag inte kan vlogga detta och lägga upp på Youtube kanalen.

Med tal om Youtube så är ett av mina mål detta år att ladda upp videos ca en gång i veckan. Det kommer att bli en blandad kompott av rena skriv videos, som den idag är jag ger mina bästa tips till den som vill skriva en bok, samt lite vardagsvloggar, resevloggar mm. För att inte missa något får ni gärna gå in och prenumerera på min kanal 😀

Det var nog allt jag hade att uppdatera denna gång.

Kram på er ❤️

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.