FörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Seg måndag

Hallå godingar <3

Idag har det varit segt att komma igång med redigeringen. Jag vet inte riktigt varför men det har verkligen tagit emot. Tankarna har hela tiden vandrat iväg och jag tappar tråden osv. Förhoppningsvis kommer det gå lättare i morgon igen.

Jag har funderat lite på om jag ska ta och rita upp manuset på en tidslinje, så att jag kan få ännu en överblick över manuset. Jag har ju mina post-it lappar men jag känner att jag behöver ytterligare något för att få grepp om hur dramaturgin ser ut. Vart vändningarna och klimax ligger.

Vi får se hur jag gör. Med Hemligheter små fungerade tidslinjen ganska bra.

Har även en ny scen som ligger och pockar på uppmärksamhet i min hjärna. En scen som kommer att ge mer tyngd åt Agnes och åt upplösningen. Funderar på om jag ska ta och skriva den ikväll.

Hur ser det ut för er? Skriver ni? Redigerar? Funderar?

Kram på er <3

Dela detta inlägg

4 kommentarer

  1. På grund av sjukdom och smärta har jag haft svårt att koncentrera mig på att skriva inom mitt huvudprojekt under den gångna veckan. Däremot har jag boostat det paranormal inslaget i mitt historiska/paranormala projekt och jobbat mig igenom samtliga skrivna kapitel. Man får göra vad som fungerar när hälsan inte är med på noterna.

  2. Jag kämpar på med råmanuset. Hur väl tidslinjen stämmer vågar jag inte ens tänka på i nuläget 😉 Men när första utkastet är klart och jag ska börja första redigeringsrundan ska jag rita upp den ordentligt.

    1. Heja heja ❤ du är en sådan jäkla inspiration ?
      Jag gillar tidslinjer. Då ser man (förhoppningsvis) vart det brister ?
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.