Varm choklad, kanelbullar och tända ljus

God förmiddag finisar <3

Jag är sugen på varm choklad, nygräddade kanelbullar och tända ljus överallt, men tyvärr har jag inget av det hemma 🙁 Så jag får hålla till godo med en kopp te, kokt ägg och kökslampan.

Utanför fönstren ligger snön på backen och solen har tittat fram en stund. Det är riktigt vackert. Kallt men vackert. Jag gillar inte kyla. Jag gillar inte värme heller. Men måste jag välja så väljer jag att inte frysa.

Idag har jag bloggat på Debutantbloggen, eller jag skrev det igår kväll men det lades upp i dag. Inlägget handlar om att skriva kyss scener. Ack så viktiga men o så svåra. En riktigt bra kyss scen kan verkligen höja boken och storyn till nya höjder. Jag håller själv på att gå igenom kyssarna i Brutna små regler just nu för att se om jag kan få dem att bli ännu bättre och mindre mekaniska. Mer känsla, ni vet.

Det är väl det jag ska ägna dagen åt. Redigering. Det är ju trots allt skrivmåndag:-)

Kram på er och ha en fin dag <3

2 svar på “Varm choklad, kanelbullar och tända ljus”

  1. Elisabet Nielsen säger:

    Håller med till 100% om att riktigt bra och välskrivna och känsloladdade kyss-scener är något av hörnstenarna i romance. Vad spelar det egentligen för roll om läppar möts, om än aldrig så entusiastiskt, om det inte finns känslor med i bilden?

    Och kliniskt eller mekaniskt? Eww!
    Det kan sänka den annars mest välskrivna romance!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.