Bullet JournalFörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenSkrivtipsVardag

Lossnat lite

Hej finisar <3

Hoppas att allt är bra med er?

För mig har det varit lite kämpigt att komma igång med manuset till tredje delen i serien. Jag har verkligen fått pressa fram de ord jag lyckats skriva ner men nu känns det som att det äntligen börjar lossna.

Kanske beror det på att jag börjar komma in i hur mina karaktärer tänker och agerar. Jag börjar få ett band till dem.

Målet är ju att ha ett färdigt råmanus till slutet av april vilket innebär att jag behöver skriva i snitt 1000 ord om dagen. Så jag gjorde mig en tracker i min Bujo för att hålla koll på hur det går för mig ?

Jag måste också bara säga att jag älskar det här med Bullet Journal. Är så glad att jag fick upp ögonen för det.

Kram på er!

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Bullet Journaling är underbart! Håller på med det själv – både för mitt privatliv och för skrivandet 🙂 Kul att det är fler författare som fått upp ögonen för detta!

 2. Bujo är jag lite av en periodare med. Har stor användning för den egentligen eftersom jag har en del möten, arbetstider och hundträning plus allt annat som hör livet till men jag lägger in det i mobilen så är det klart liksom. Hundträningen som en slags dagbok är väl det jag har det till. Har inte tid att sitta med bujon tycker jag. Lägger hellre tiden på att läsa. 😉

  Låter toppen att det börjar lossna med del tre. Ser så fram emot att få läsa del två.

  Ha en fin söndag!

  Kram!

  1. Hej!
   Jag håller det väldigt simpelt och enkelt i Bujon. Minimalistiskt skulle man kunna säga 🙂 Just för att jag inte ska känna att det blir ett måste eller något som är jobbigt o tar tid. Jag har ju bara hållit på sedan Januari, men än så länge fungerar det toppen för mig. Jag har aldrig fastnat för det där att ha det i mobilen utan alltid kört papperskalender så kan ju vara därför också 🙂
   Fick veta igår att släppdatum för del 2 flyttats, men till det bättre, så nu är den planerad till 1 maj 🙂

   Kram
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.