FörfattarlivMammalivPersonligtRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Glad påsk

Hej finisar ❤

Ville bara titta in och önska er en mysig påsk!

Själv spenderar jag dessa dagar tillsammans med familjen och med att skriva på manus 3 i serien om Forsberga.

Vet att det varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen det sista men nu när april är här tar jag nya tag och förhoppningsvis kommer jag att vara lite mer aktiv. Det känns som att jag lyckats vända den nedåtgående spiralen och nu är på väg upp ur det mörka hålet igen 🙂

Att träna och att skriva hjälper mig otroligt mycket när jag hamnar i de mörka perioderna.

Ha nu ett par underbara dagar så höra vi i morgon igen 🙂

Puss o kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.