Glad och tacksam

Hej finisar <3

Alltså, jag kan knapp greppa att min andra bok finns där ute i världen för andra att läsa och att den sen dessutom fått ett så fint mottagande det känns helt overkligt 🙂

Positiva recensioner fortsätter att trilla in tillsammans med meddelanden från läsare som hör av sig för att tala om att de tyckt om boken och längtar efter nästa. Och jag sitter bara här med ett fånigt leende på läpparna och kan knappt hitta orden för att skriva hur glad och överväldigad jag blir av alla dessa fina ord som min bokbebis får.

Jag kan ärligt säga att det var en svår bok att skriva, på mer än ett sätt. Att det var väldigt mycket frustration, tårar och panik under hela skrivprocessen. Ja ända in i det sista faktiskt. Men nu, med facit i hand, så var det värt varenda tår, varenda utbrott där jag ville radera allt, varenda sömnlös natt där jag låg och vred och vände på olika scener och gick igenom dialoger och funderade över konflikter. Det var så värt det, tack vare er läsare.

Nu ska jag kavla upp ärmarna (fast jag har på mig ett linne just nu) och fortsätta skriva på nästa bok. Och jag bär med mig alla de fina orden som både Hemligheter små och Brutna små regler fått och sträcker på mig lite extra när jag kämpar på med Liams berättelse. För jag vet att det finns människor där ute som längtar och väntar på att den ska bli klar, lika mycket som jag.

Kram på er och ha en underbar fredagskväll <3

Fina ord om Brutna små regler från Instagramkontot @romanceeverafter Om ni inte följer det kontot på Instagram så tycker jag att ni ska göra det. Massor av boktips, fika och skrivbilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.