FörfattarlivMammalivPersonligtSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Jobba ikapp

Hej finisar ❤

Hoppas att ni haft en bra helg!

Min var sådär. Har inte mått jättebra under helgen och det hänger i idag oxå. Vet inte riktigt vad det kan bero på.

Idag är det skrivande på manus 4 som gäller. Det är ju det manuset som jag ska jobba på under NaNoWriMo. Ligger lite efter just nu så idag ska jag försöka hinna ikapp en del.

Hur går det för er andra som är med i NaNoWriMo i år?

Kram på er!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Jag kämpar på! Skriver ju på manuset i NaNo som jag även jobbar på i ena skrivkursen, så det passar rätt bra att ha pressen av NaNo på mig så att jag kommer vidare lite snabbare. Har jobbat om en del av upplägget så i princip fick jag börja om från början, men kommer kunna peta in befintliga scener i detta nya också eftersom storyn i stort är densamma. Känns bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.