Manuset är tillbaka

Hej finisar <3

I måndags fick jag tillbaka manuset från min redaktör. Vågade först inte öppna och läsa eftersom jag vet att det finns en hel del att fixa till i sista tredjedelen, men till slut tog jag mod till mig. Det var inte riktigt lika farligt som jag föreställt mig 🙂

Visst finns det saker som jag måste ta ställning till och fixa. Några större än andra, men det känns ändå helt görbart. (Men fråga mig igen om en vecka så får vi se vad jag svarar då 🙂 )
Jag tror att jag bara måste få vrida och vända lite på det. Testa mig fram till en lösning på problemet som är just nu. Skyffla lite sand helt enkelt.

Jag måste även ta tag i researchen. Vill att så många detaljer som möjligt blir rätt och då krävs det att jag sätter mig in i en helt ny värld, i alla fall för mig. Ska bli både spännande och utmanande. Har redan börjat lite smått genom att kolla på en dokumentär på Netflix och nästa steg är att skicka i väg lite frågor till en person som jag har kontakt med. Sedan måste jag även leta reda på någon som jobbar inom investeringsbranchen så att jag kan få lite koll på den sidan också.
Jag har lite att pyssla med som ni kan se.

I lördags var jag ju iväg på författarsamtal på Norrköpings stadsbibliotek. Det var riktigt roligt. Så glad att det kom folk för att lyssna 🙂 Som det ser ut nu så var det mitt sista författarframträdande detta året. Ska verkligen försöka att komma ut och göra sådana här saker lite mer under 2020.

Jag, Erica (manuskonsult) & Aline pratar skrivandeprocessen på scenen!

Om ni vill se lite klipp från författarsamtalet så har jag faktiskt knåpat ihop en liten video som ligger på Youtube 🙂 Tanken är att det ska komma upp fler videos lite då och då, så om ni vill får ni gärna prenumerera på min kanal så att ni inte missar något spännande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.