Christina TipsarFörfattarlivMässorMässor & EventSkrivprocessenUtgivning

Bokmässan 2022 & baksides text till Ett vaniljhjärta om dagen

Bokmässan 2022 & baksides text till Ett vaniljhjärta om dagen

Hej mina finisar!

Om drygt en månad är det dags. Årets största händelse inom författar/bok världen. Jag pratar givetvis om Bokmässan i Göteborg. Ska bli så roligt att få åka dit igen efter två år med mestadels digitala lösningar pga den där dumma pandemin 😒

Som det ser ut nu så kommer jag att åka dit både på fredagen och lördagen. På fredagen har jag ett roligt möte inplanerat på förmiddagen och på kvällen ska jag ut och äta middag tillsammans med ett gäng andra författare. Kanske att det blir ett besök på Bokfabrikens fest också då de firar 10 år som förlag. Vi får se hur trött jag är helt enkelt 😊

På lördagen kommer det mest bli att gå runt på mässan och lyssna på intressanta föreläsningar/seminarier och handla böcker så klart. Har redan börjat skriva en lista på alla böcker som jag vill köpa med mig 😊

I år har jag inga egna programpunkter eller signeringar inplanerade, vilket är lite tråkigt men förståligt då jag inte släppt någon bok på två år 😉 men skulle det vara som så att ni vill ha en bok signerad så är det bara att höra av sig i DM på Instagram så löser vi det så klart. Och jag skulle bli jätteglad om ni kommer fram och säger hej om ni ser mig vandra runt på mässan 😀 Jag lovar att jag inte bits ☺️

Ska ni besöka bokmässan i år?
Om ni ska det, vad ser ni mest fram emot?

Jag kan också passa på att uppdatera er lite på hur det går med nya boken, som släpps i oktober. Manuset har nu gått iväg till inläsaren av ljudboken. Det är duktiga Callin Öhrvall Delmar som kommer att läsa in den. Hon läste även in min förra bok, Låt spelet börja. Jag verkligen älskar hennes röst och är så glad att hon även hade tid att läsa in Ett vaniljhjärta om dagen.

Så det vi (jag och min förläggare på Saga Egmont) håller på med just nu är att fila på en baksidestext och även komma på ett namn för serien. Båda sakerna är lättare sagda än gjorda 😀 När dessa två saker är spikade ska jag dela med mig av det fina omslaget till boken. Jag är så nöjd med hur det blev och jag tror att ni också kommer att älska det.

Det händer som ni ser lite saker här i kulisserna och nästa vecka har jag bla. ett roligt möte inplanerat för att prata lite marknadsföring osv. Jag är verkligen inte bra på marknadsföring, men vill bli bättre så jag ska försöka att lära mig mer om det och våga kliva utanför min trygghets zon lite mer.

Måste erkänna att nerverna inför boksläppet börjar att dyka upp allt mer. Försöker mitt bästa att hålla mig lugn. Det går så där 😉

Kram på er så länge ❤️

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.