FamiljenHemma hos ossMatPersonligtTräningVardag

Pizza tisdag & ont i ryggen igen

Fy fasiken vad min rygg gör ont!
Var till kiropraktorn idag och han har knäckt och masserat ryggen så nu hoppas jag att det ska släppa. Ska tillbaka till honom på torsdag och göra om behandlingen. Det är ischias som spökar och inte den falska sorten. Det känns bara så typiskt att varje gång jag kommer igång med träning osv så händer något sånt här. Det är tredje gången på 1 år som min rygg (ischias) ballar ur. Jag börjar tröttna och tappa motivationen till allt vad träning och bra kost heter.

Bitter? Jag? Nej inte alls!

Nu hoppas jag bara att ryggen är tillräckligt bra på lördag så att jag kan åka till Fitnessfestivalen i Göteborg. Har sett fram emot det jätte länge och skulle bli så ledsen om jag inte kan åka.

Idag fick det bli hemmagjord pizza till middag. När jag inte orkar göra pizzadeg från scratch så brukar jag köpa färdig deg. I dag var det denna som vi testade:

2014-11-25 18.35.17

För mig var den kanske lite i saltaste laget men pizzan blev god och botten var inte degig när pizzan var klar. Degen kan behöva kavlas ut lite efter att man rullat ut den på bakplåtspappret annars blir den lite för tjock.

Vad är era favorit tillbehör att lägga på pizzan?

Min är sparris och färska champinjoner 🙂 Barnen föredrar tonfisk och kyckling.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.