Christina TipsarFörfattarframträdanden och såntFörfattarlivMässor & EventMediaSociala medierVardag

Nu finns jag med hos Författarcentrums författarförmedling

Hej finisar <3

Innan sommaren ansökte jag om medlemskap hos Författarcentrum Väst och blev antagen 🙂 Nu har jag äntligen fått tummen ur att lägga upp min sida hos dem så att jag är med i deras författarförmedling. Ett mål under hösten är att komma ut på författarframträdanden hos bokhandlare, skolor, bokmässor och bibliotek och genom att vara med hos Författarcentrum och deras förmedling så ökar ju chanserna att få lite bokningar 🙂 Jag kommer ju givetvis också att aktivt kontakta olika ställen själv för att kolla intresse.

Jag tänker som så att om man bara kan få bollen i rullning så blir det lättare att boka in fler framträdanden. Att man har något att hänvisa till liksom när man kontaktar olika bibliotek och bokhandlare eller bokmässor. Skulle gärna vara med på en bokmässa och få ha panelsamtal eller liknande 🙂 Det skulle vara jätteroligt!  Och drömmen skulle ju vara en romancemässa!
Jag får undersöka möjligheterna till det och hur man ska gå tillväga för att bli tillfrågad 🙂 Att skriva en bästsäljare är ju ett ganska säkert sätt, men om man inte riktigt är där än eftersom man inte nått ut genom bruset med sina böcker då man måste sköta all marknadsföring själv, hur ska man göra då?

Jag funderar vidare på detta medan jag fortsätter att revidera manuset 🙂

Kram på er och kika gärna in på min sida 🙂 Tipsa gärna bibliotek, skolor, bokhandlare och bokmässor om ni tror att de skulle vara intresserade av att få ett besök av lilla mig där jag pratar skrivprocess, romance och mina böcker 🙂

 

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.