Personligt

Semester

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen.

Jag tog en semester, en välbehövlig semester 🙂

Det har hänt en hel del sedan jag uppdaterade sist, vi har varit på semester på Rhodos en vecka vilket var helt underbart! Vi myste hela familjen och bara njöt av att umgås med varandra. Det blev en massa sol och bad.

Jag har även sagt upp mig på mitt jobb och kommer från och med på måndag att jobba med mitt eget företag 100%. Det ska bli så spännande men samtidigt lite skrämmande. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Det är ju detta som jag vill jobba med. Det underlättar att jag fått en återförsäljare som vill sälja mina saker 🙂

 

Jag ska försöka att hålla er uppdaterade lite oftare framöver 🙂 Lovar!

 

Kram!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.